About us

Paparazzi Model Management is in 1996 door Sarah Keller opgericht in Amsterdam. Ons agentschap richt zich voornamelijk op het hoogste segment van de nationale en internationale mode-industrie. Samen met ons team ondersteunen en begeleiden we modellen bij elk aspect van hun carrière, en werken we samen met onze modellen aan zowel de strategische ontwikkeling van haar professionele loopbaan als model, als aan haar persoonlijke ontwikkeling als individu.

Paparazzi Model Management behoort inmiddels tot de meest toonaangevende bureaus van Nederland. Door de jaren heen hebben wij ons geprofileerd als agency dat oog heeft voor het kiezen van de juiste talenten en het ontwikkelen van topcarrières van modellen in de internationale modellenindustrie.

Wij streven voor diversiteit en representeren unieke persoonlijkheden, die niet enkel en alleen voldoen aan traditionele schoonheidsnormen.

VISIE

Bij Paparazzi Model Management geven wij er de voorkeur aan dat onze modellen pas fulltime beginnen te werken vanaf 18 jaar. Wij vinden het belangrijk dat modellen in ons bestand hun middelbare school afronden voordat ze fulltime aan het werk gaan.

Dit betekent natuurlijk niet dat we geen modellen van jonger dan 18 jaar aannemen. Al je onder de 18 bent kunnen we in overleg met jou en je ouders op een rustige manier beginnen met het opbouwen van je carrière, door af en toe een test shoot of een betaalde opdracht te doen. Bovendien kun je ook al deelnemen aan onze Model Day. Op deze manier kan je je rustig oriënteren op het modellen vak, en kijken of het wel bij jou past om modellenwerk te doen.

DE PAPARAZZI MODEL GUIDE

Op deze pagina vind je een link naar onze Paparazzi Model Guide, die wij hebben geschreven voor de modellen die bij ons ingeschreven zijn.

De Model Guide bevat een allesomvattende uitleg over vele aspecten van de carrière van een professioneel model. In de Guide kun je bijvoorbeeld lezen wat je te wachten staat als je met modellenwerk begint, hoe je jezelf het beste kunt verzorgen, hoe het werkt als je voor het eerst naar het buitenland gaat, of hoe je je financiële administratie moet verzorgen als zelfstandig ondernemer.

Ben jij bij ons ingeschreven en mocht je interesse hebben om de Guide door te nemen, dan kun je via code@paparazzimodels.com een wachtwoord aanvragen waarmee je in kan loggen.
 

Handboek